nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Sambutan Hari Keputeraan Sultan Pahang ditangguh

19 JULAI: Semua acara atau sambutan sempena Hari Keputeraan Sultan Pahang pada 30 Julai ini ditangguhkan ke tarikh yang akan diumumkan kelak.

Penangguhan berkenaan adalah sebagai menjunjung titah Yang di-Pertuan Agong, Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustaffa Billah Shah.

Setiausaha Kerajaan Negeri, Datuk Seri Dr. Sallehuddin Ishak berkata, majlis kesyukuran dan doa selamat boleh dianjurkan secara maya, selaras suasana pandemik COVID-19 di negara dan negeri ini.

“Yang di-Pertuan Agong juga bertitah supaya tiada persembahan ucapan sempena memuliakan ulang tahun Hari Keputeraan Kebawah Duli Yang Maha Mulia Seri Paduka Baginda Tuanku pada 30 Julai ini untuk diterbitkan di mana-mana media cetak dan papan iklan.

“Persembahan ucapan tersebut boleh dibuat secara dalam talian di laman web jabatan, syarikat atau mana-mana medium yang tidak melibatkan sebarang kos,” katanya dalam kenyataan hari ini.

Sallehuddin berkata, Seri Paduka turut bertitah agar peruntukan bagi penerbitan persembahan ucapan tersebut sebaiknya disalurkan kepada tabung-tabung yang disediakan oleh pihak kerajaan.

“Dengan cara ini, ia sedikit sebanyak dapat membantu rakyat yang terkesan akibat pandemik wabak COVID-19,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.