nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Perintah berkurung dua bandar terbesar Australia dilanjutkan

19 JULAI : Perintah berkurung di dua bandar terbesar di Australia iaitu Melbourne dan Sydney akan dilanjutkan lima hari lagi, walaupun mengikut jadual asal ia akan ditamatkan tengah malam esok.

Keputusan itu diumumkan Ketua Menteri Victoria, Daniel Andrews apabila perintah berkurung yang sudah dikuatkuasakan hampir sebulan di negara itu gagal mencegah penularan COVID-19 yang berpunca daripada varian Delta.

Australia adalah antara negara yang berjaya mengekang penularan jangkitan COVID-19 dalam komuniti selepas 18 bulan pandemik itu dikesan.

Bagaimanapun negara tersebut kini menyaksikan lebih 100 kes baharu dicatatkan sehari sehingga menyukarkan usaha mengesan kontak.

Penularan wabak terbaru bermula pada pertengahan Jun lalu apabila seorang anak kapal warga asing menjangkiti seorang pemandu di Sydney.

Virus itu kemudiannya ‘dibawa’ ke Melbourne oleh pasukan penempatan semula, sehingga sekatan pergerakan segera dikuatkuasakan, yang sepatutnya berakhir tengah malam esok, namun masih gagal mengurangkan kadar jangkitan baharu.

Sydney berkemungkinan tidak akan keluar daripada pelaksanaan sekatan pergerakan pada minggu keempat akhir bulan seperti mana dijadualkan.

Sabtu lalu, New South Wales memperkenalkan sekatan baharu dan mengarahkan semua kedai tidak penting supaya ditutup dan hari ini, negeri terbabit merekodkan 98 kes baharu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.