nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Jumlah Ahli Parlimen Dalam Dewan Rakyat Diumum Minggu Depan

19 JULAI: Keputusan jumlah Ahli Parlimen yang akan berada di dalam persidangan Dewan Rakyat pada 26 Julai ini akan diumumkam dalam masa terdekat.

Perkara itu disahkan oleh Timbalan Yang Dipertua Dewan Rakyat, Datuk Mohd Rashid Hasnon yang menyatakan keputusan sama ada mengehadkan hanya 80 ahli Parlimen untuk berada dalam Dewan Rakyat seperti yang dibuat pada persidangan sebelum ini, akan diputuskan pada minggu depan sebelum persidangan khas dewan bermula. 

Menurut beliau, jumlah keberadaan Ahli Parlimen di dalam dewan akan dibincangkan dengan ketua-ketua whip yang mewakili parti politik masing-masing demi memastikan langkah untuk mencegah penularan COVID-19 terjamin. 

“Langkah yang diambil ini bagi mengimbangkan tanggungjawab Ahli Parlimen dengan kepentingan menjaga kesihatan ketika berada di Parlimen. Setiap menteri dan timbalan menteri juga akan dihadkan membawa staf. 

MOHD RASHID

“Kemungkinan kita hanya benarkan dua atau tiga orang dengan prosedur operasi standard (SOP) yang ketat termasuk melakukan ujian saringan COVID-19 terlebih dahulu,” katanya kepada media, hari ini.

Terdahulu, pembentangan Belanjawan 2021 pada November tahun lalu buat kali pertamanya menyaksikan kehadiran Ahli Parlimen dalam Dewan Rakyat dihadkan kepada 80 orang bagi mengekang penularan COVID-19.

Kehadiran itu membabitkan 41 Ahli Parlimen kerajaan dan 39 pembangkang termasuk Bebas dengan penentuan wakil rakyat yang dibenarkan berada dalam Dewan Rakyat ditetapkan oleh parti masing-masing.

Bagi Ahli Parlimen lain pula, mereka dibenarkan berada di pekarangan kompleks Parlimen termasuk di pejabat masing-masing di blok baharu.

Ahli Parlimen yang dibenarkan berada dalam Dewan Rakyat diberikan kad khas yang akan diagihkan oleh Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Parlimen dan Undang-Undang), Datuk Takiyuddin Hassan mewakili kerajaan sebagai rekod kehadiran ke Parlimen.

Wakil rakyat pembangkang dan Bebas, kad khas itu akan diagihkan oleh Ahli Parlimen Sungai Petani, Datuk Johari Abdul.

Ahli Parlimen yang tidak diberikan kad khas pula boleh merekodkan kehadiran di komputer riba masing-masing manakala bakinya, boleh merekodkan kehadiran di Pintu 3 Blok Utama dan pintu masuk Blok Ahli Parlimen dan Pentadbiran dengan bantuan bentara. 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.