nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

ADUN Teratai, 28 individu lain dibebaskan

19 JULAI: Polis hari ini  membebaskan Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Teratai, Bryan Lai Wai Chong bersama 28 individu yang ditahan kerana menceroboh Hutan Simpan Ulu Jelai, Lipis, Pahang, tanpa permit, semalam.

Ketua Polis Daerah Lipis, Superintendan Azli Mohd Noor, berkata kumpulan individu terbabit termasuk lapan wanita dari Selangor dan Kuala Lumpur dibebaskan selepas pegawai penyiasat selesai mengambil keterangan mereka. 

Beliau berkata, kumpulan terbabit disiasat kerana memasuki hutan simpan berkenaan tanpa kebenaran dan gagal mendapatkan permit. 

“Polis sedang menyiapkan kertas siasatan dan kesemua 29 individu termasuk ADUN Teratai dibebaskan dengan jaminan polis kira-kira jam 3 pagi, hari ini,” katanya dalam satu kenyataan, hari ini.

Dalam pada itu Azli berkata, kumpulan terbabit disiasat mengikut Akta 47(1) Akta Perhutanan Negara 1984 dan Peraturan 17 (1) Peraturan-Peraturan Pencegahan Dan Pengawalan Penyakit Berjangkit (PPDPPB) 2021.

Semalam, Wai Chong antara 29 individu ditahan Jabatan Perhutanan negeri dan Polis Diraja Malaysia (PDRM) di Kampung Rakoh, Pos Lenjang, Sungai Koyan, Lipis pada jam 8 pagi. 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.