nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PDRM perketat pemeriksaan SJR di sempadan negeri

18 JULAI: Bukit Aman mengarahkan anggota dan pegawai polis memperketatkan pemeriksaan terhadap dokumen dibawa pemandu melalui sekatan jalan raya (SJR) di sempadan negeri bagi memastikan tiada individu menyalahgunakan kelonggaran diberikan kerajaan dengan pulang berhari raya di kampung halaman masing-masing sempena sambutan perayaan Aidiladha, pada Selasa ini.

Pengarah Jabatan Siasatan Penguatkuasaan Trafik Bukit Aman, Datuk Azisman Alias, berkata, individu cuba merentas negeri tanpa surat kebenaran akan dikenakan tindakan undang-undang sewajarnya.

Beliau berkata semua pergerakan trafik di semua lokasi, jalan dan lebuhraya utama dilaporkan berjalan lancar sehingga tengah hari tadi.

“Kenyataan Ketua Polis Negara, Datuk Seri Acryl Sani Abdullah Sani melarang pergerakan rentas negeri menggunakan surat kebenaran dikeluarkan Kementerian Perdagangan Antarabangsa dan Industri (MITI) bermula hari ini hingga Rabu ini, juga akan mengurangkan jumlah kenderaan di jalan raya.

“Insya-Allah, kita jangka keadaan trafik akan terus lancar dan terkawal menjelang Aidiladha. Arahan Ketua Polis Negara jelas.

Datuk Azisman Alias

“Pemeriksaan melalui sekatan akan dibuat secara teliti dan mereka yang cuba rentas negeri tanpa surat berkaitan akan diambil tindakan,” katanya dalam satu kenyataan kepada sebuah akhbar hari ini.

Semalam, Acryl Sani berkata, larangan itu bagi mengelak perbuatan pihak tidak bertanggungjawab menyalah guna surat kebenaran MITI untuk merentas negeri, bagi tujuan pulang ke kampung menyambut Hari Raya Korban.

Berikutan, banyak berlaku penyalahgunaan surat kebenaran rentas negeri yang dikeluarkan MITI, maka kerajaan mengambil keputusan melarang penggunaan surat tersebut selama empat hari, berkuatkuasa hari ini.

Timbalan Perdana Menteri, Datuk Seri Ismail Sabri berkata, larangan  tersebut diputuskan kerana terdapat individu menyalahgunakan surat berkenaan untuk pulang ke kampung.

Justeru, Ismail Sabri sekali mengingatkan orang ramai supaya tidak mencuba merentas negeri atau daerah sempena sambutan Aidiladha sebaliknya mengambil iktibar daripada peningkatan kes jangkitan wabak itu ketika ini.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.