nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Polis Kelantan Pantau Aktiviti Ziarah Aidiladha

17 JULAI: Lebih 1,000 anggota polis Negeri Kelantan akan ditugaskan semasa musim perayaan Aidiladha kali ini termasuk memantau aktiviti ziarah.

Timbalan Ketua Polis Kelantan, Senior Asisten Komisioner Abdullah Muhammad Piah berkata, pasukan polis yang bertugas akan melakukan pemantauan rumah ke rumah termasuklah di sekatan jalan raya (SJR) dengan penjadualan mengikut giliran yang telah ditetapkan.

“Pihak polis akan melakukan pemantauan seperti biasa iaitu sebagaimana perayaan Aidilfitri dengan cara masuk kampung dan sebagainya untuk melihat jika berlaku aktiviti ziarah yang tidak sepatutnya.

“Jika ada yang pulang dari luar kawasan, kita akan minta surat kebenaran rentas ataupun bukti kenapa mereka pulang ke kampung, apa tujuan dan sebagainya,” katanya kepada media, hari ini. 

ABDULLAH

Justeru, Abdullah mengharapkan agar seluruh rakyat Malaysia dapat mematuhi prosedur operasi standard (SOP) yang telah ditetapkan sepanjang musim perayaan Aidiladha. 

“Ibadah korban juga perlu mengikut arahan yang telah ditetapkan. Kita bertanggungjawab sepenuhnya pada diri sendiri untuk mengawal penularan COVID-19 ini,” katanya.

Dalam pada itu, Abdullah mengesahkan kemasukan kenderaan dari arah utara iaitu melalui Jalan Gerik-Jeli meningkat sebanyak lima peratus, sejak semalam. 

Beliau berkata, pertambahan tersebut melibatkan pergerakan kenderaan dari negeri seperti Perak, Kedah dan Perlis.

“Bagaimanapun, kawasan-kawasan sempadan yang lain iaitu melibatkan SJR Gua Musang dan SJR Pasir Puteh masih tidak menunjukkan sebarang pertambahan kemasukan kenderaan sehingga Sabtu.

“Perkara ini biasa saja, sama dengan musim perayaan tahun lalu. Sebagaimana raya tahun lalu, kami ada buat pemantauan tapi kami tidak jumpa kenderaan yang banyak di kampung-kampung dan sebagainya, ia situasi biasa menjelang perayaan. 

“Kawasan-kawasan bandar utama di negeri ini juga berlaku peningkatan kenderaan sebanyak 15 peratus dan ia adalah situasi biasa dan normal menjelang musim perayaan melibatkan penduduk dalam negeri sahaja,” katanya. 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.