nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Nilai Sesuatu Isu Dengan Hikmah, Ilmu

17 JULAI: Rakyat Malaysia diseru agar berhati-hati dalam menilai situasi semasa yang dihadapi negara dengan cara lebih berhikmah dan ilmu yang memberikan manfaat. 

Pemangku Ketua Dewan Ulama PAS Negeri Selangor (DUPNS) Nushi Mahfoz berkata, situasi yang dihadapi kerajaan Malaysia dalam berdepan pandemik COVID-19 bukan sesuatu yang mudah. 

Bahkan, beliau menegaskan negara lain juga sedang berusaha membendung penularan wabak itu yang kini mempunyai pelbagai jenis varian.

“Saya menyokong kenyataan Presiden PAS, Datuk Seri Abdul Hadi Awang yang mengatakan, kerajaan Perikatan Nasional (PN) telah menggerakkan kakitangan kesihatan, pasukan keselamatan dan lain-lain bagi berdepan situasi ini.

NUSHI

“Kerajaan juga bertindak melakukan kawalan atau sekatan tanpa mematikan keseluruhan kegiatan ekonomi. Ini bagi memelihara keperluan asasi rakyat dan negara.

“Malah, kerajaan juga menyediakan peruntukan bantuan yang besar untuk disalur secara terus kepada mereka yang memerlukan dalam saat darurat ini. Saya menzahirkan rasa syukur di atas keprihatinan kerajaan setakat ini,” katanya kepada media, hari ini.

Justeru, beliau berpandangan bahawa semua pihak wajar membantu kerajaan mendepani situasi itu tanpa berterusan menuding jari kepada sebarang pihak dan memburukkan lagi situasi yang ada.

Beliau berkata, sikap saling menuding antara satu sama lain tidak membantu suasana semasa rakyat yang semakin muak dengan sikap pemimpin yang hendak ‘mempolitikkan’ semua perkara. 

“Mendepani COVID-19 bukan hanya tugas kerajaan, kakitangan kesihatan, keselamatan dan barisan hadapan, ia bahkan turut menjadi tugas setiap individu yang bernyawa dengan memastikan diri sendiri, keluarga dan persekitaran bebas daripada jangkitan.

“Amalkan pematuhan prosedur operasi standard (SOP) yang ditetapkan, jaga jarak, duduk rumah dan kurangkan pergerakan di luar rumah, serta jangan lupa berdoa supaya kita dihindari dan dijauhi wabak itu,” katanya. 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.