nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Jumlah Trafik di KLK, LPT 1 Dijangka Menurun

17 JULAI: Jumlah trafik Lebuhraya Kuala Lumpur-Karak (KLK) dan Lebuhraya Pantai Timur Fasa 1 (LPT1) dijangka mengalami penurunan pada tempoh perayaan Aidiladha tahun ini. 

Perkara itu disahkan oleh Pemegang konsesi Lebuhraya Kuala Lumpur-Karak (KLK) dan Lebuhraya Pantai Timur Fasa 1 (LPT1), ANIH Berhad memaklumkan perkara itu berlaku berikutan larangan rentas negeri yang berkuat kuasa ketika ini.

Pengarah Eksekutifnya, Datuk Nik Fauzi Nik Hussein, berkata pihaknya menjangkakan penurunan sebanyak 81.3 peratus bagi KLK dan 72.5 peratus bagi LPT1 berbanding jumlah purata harian, untuk tempoh bermula semalam hingga Ahad ini.

Namun, menurut beliau, bagi mengekang penularan wabak COVID-19, semua fasiliti di sepanjang KLK dan LPT 1 terus mempraktikkan prosedur operasi standard (SOP) ditetapkan Majlis Keselamatan Negara (MKN) dan Kementerian Kesihatan (KKM).

“Ia termasuk proses sanitasi berkala, penyediaan cecair pembasmi kuman serta peralatan merekod butiran diri dan alat pengimbas suhu badan. Justeru, pengguna lebuh raya disarankan untuk sentiasa mematuhi SOP ketika menggunakan fasiliti lebuh raya.

“Di dalam kita mensyukuri nikmat Hari Raya Aidiladha yang bakal tiba, jangan kita alpa untuk terus mematuhi SOP yang disarankan dalam usaha menghentikan rantaian wabak COVID-19. 

“Tanggungjawab ini perlu dipikul bersama dalam memastikan Pelan Pemulihan Negara (PPN) yang dilaksanakan oleh kerajaan dapat dijayakan sebaiknya,” katanya dalam kenyataan hari ini.

Dalam pada itu, Nik Fauzi memaklumkan walaupun aktiviti rentas negeri tidak dibenarkan ketika ini, pihaknya sentiasa peka dalam memastikan operasi dan fasiliti di sepanjang lebuh raya berada dalam keadaan terbaik.

Beliau berkata, ini kerana adalah menjadi tanggungjawab syarikat untuk memastikan keselesaan pengguna ketika menggunakan KLK dan LPT 1 dan pihaknya mengambil maklum serta menghormati keputusan kerajaan mengenai larangan rentas negeri ketika ini.

“Bagaimanapun kami akan terus memastikan semua kemudahan lebuh raya termasuk di Kawasan Rehat dan Rawat (R&R), Hentian Sebelah dan perkhidmatan tol serta trafik berada dalam keadaan terbaik dan bersedia untuk menghadapi sebarang kemungkinan. 

“Untuk perjalanan yang lancar, pengguna dinasihat untuk memastikan baki kad dan eWallet Touch ‘n Go adalah mencukupi sebelum memasuki lebuh raya.

“Bagi urusan tambah nilai, pengguna boleh ke kiosk layan diri yang disediakan di R&R Genting Sempah dan Hentian Sebelah Gombak bagi KLK ; R&R Temerloh Timur, R&R Temerloh Barat serta Plaza Tol Gambang bagi LPT1,” katanya. 

Sementara itu, beliau berkata pihaknya menyeru orang ramai melayari Twitter @LPTTrafik dan Facebook Lebuhraya Pantai Timur bagi mendapatkan maklumat terkini.

“Bagi bantuan kecemasan, pengguna disarankan untuk menghubungi talian 24 jam LPT Line di 1-700-818-700 atau 09-5479111,” katanya. 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.