nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Vaksinasi warga emas ‘walk in’ mulai esok

16 JULAI: Warga emas berusia 60 tahun ke atas yang belum mendapat janji temu boleh hadir secara terus atau ‘walk in’ di mana-mana PPV di Kuala Lumpur dan Selangor, bagi mendapatkan suntikan vaksin COVID-19, mulai esok.

Menteri Penyelaras Program Imunisasi COVID-19 Kebangsaan (PICK), Khairy Jamaluddin berkata Badan Bertindak Imunisasi COVID-19 (CITF) akan menyediakan laluan khas bagi memudahkan warga emas mendapat suntikan vaksin di PPV berkenaan.

“Kita nak pastikan setiap warga emas ini mendapat perlindungan secepat mungkin, justeru kerajaan memutuskan pendekatan ‘walk in’ (secara terus).

“Kita akan pastikan warga emas menerima vaksin dalam keadaan selesa dan selamat, memandangkan jumlah kes harian masih tinggi di Lembah Klang,” katanya dalam sidang media mingguan CITF secara maya hari ini.

Khairy  yang juga Menteri Sains, Teknologi dan Inovasi berkata beliau berharap penjelasannya dapat mengelakkan kekeliruan yang timbul kerana kebanyakan warga emas sudah menerima notifikasi janji temu mereka akhir bulan ini menerusi aplikasi MySejahtera.

“Ramai yang sudah menerima tarikh janji temu sehingga akhir bulan ini, kita tidak mahu  yang sudah ada janji temu datang esok ia akan menimbulkan kekeliruan dalam sistem.

Terdahulu, Menteri Kesihatan, Datuk Seri Dr Adham Baba, mengumumkan warga emas berusia 60 tahun ke atas boleh mendapatkan vaksinasi secara ‘walk in’ mulai hari ini di PPV kendalian Kementerian Kesihatan (KKM).

Dr Adham berkata pemberian vaksin secara terus itu dimulakan oleh hospital dan intergrasi KKM di seluruh Lembah Klang.

“Hari ini, ada warga emas hadir mendapatkan vaksin secara walk-in di PPV bawah KKM, hospital dan integrasi. Bagaimanapun buat masa ini hanya PPV di bawah KKM yang boleh menerima kedatangan warga emas secara walk-in.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.