nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Muhyiddin Pengerusi Majlis Pemulihan Negara

16 JULAI: Mesyuarat kedua Jawatankuasa Khas Kabinet Pelan Pemulihan Negara (JKKPPN) yang berlangsung hari ini bersetuju menggantikan JKKPPN dengan Majlis Pemulihan Negara (MPN) yang akan dipengerusikan oleh Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin.

Menteri Kewangan, Senator Tengku Datuk Seri Zafrul Tengku Abdul Aziz berkata, keputusan tersebut diambil bagi memastikan pelaksanaan Pelan Pemulihan Negara (PPN) berjalan lancar dan mengukuhkan lagi strategi kawalan wabak COVID-19 secara holistik.

Menurut beliau, mesyuarat yang dipengerusikan Perdana Menteri hari ini juga telah memutuskan bahawa PPN akan dibentangkan di Parlimen pada 26 Julai ini.

“Berteraskan pendekatan seluruh negara, MPN akan melantik wakil-wakil dari sektor swasta, pakar industri, dan pertubuhan bukan kerajaan (NGO) untuk berkongsi pengalaman dan nasihat dalam pelbagai aspek PPN. 

TENGKU ZAFRUL

“Ini bagi membolehkan Malaysia keluar dari pandemik ini secara sistematik dan selamat,” katanya dalam satu kenyataan, di sini.

Dalam pada itu, Tengku Zafrul memaklumkan beberapa perkara juga turut diputuskan dalam mesyuarat kali ini, iaitu menambah baik prosedur operasi standard (SOP) berdasarkan maklum balas dari pakar sesuatu bidang, selaras dengan usaha untuk mempertingkatkan kejelasan SOP dan tahap kepatuhan.

“Mesyuarat juga memutuskan untuk memperkenalkan beberapa kelonggaran kepada rakyat yang telah mendapat dua dos vaksin dan mempertimbangkan kelonggaran bagi syarikat-syarikat yang telah memberi vaksinasi penuh kepada pekerjanya untuk beroperasi sepenuhnya.

“Perincian mengenainya akan dimuktamadkan dalam masa terdekat,” katanya. 

Beliau yang juga Menteri Penyelaras Pelan Pemulihan Negara berkata, MPN juga akan membuat pertimbangan dan mengesyorkan langkah-langkah penambahbaikan bagi memastikan peralihan dari satu fasa ke fasa berikutnya dapat dicapai secepat mungkin berdasarkan pencapaian nilai-nilai ambang utama yang telah ditetapkan.

“Melangkah ke hadapan, kerajaan akan mengukuhkan strategi bagi mengawal wabak COVID-19 secara holistik. 

“Ini dengan memberi fokus kepada faktor-faktor seperti kadar aktiviti dan pergerakan, kadar dan tempoh kebolehjangkitan, populasi berisiko dan pengukuhan kapasiti sistem kesihatan awam,” katanya. 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.