nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

MB Kedah Dikompaun Langgar SOP

16 JULAI: Menteri Besar Kedah, Muhammad Sanusi Md. Nor dikompaun kerana gagal mematuhi prosedur operasi standard (SOP) Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) berhubung dakwaan memandu uji kenderaan di Auto City Juru, Bukit Mertajam, Pulau Pinang, baru-baru ini.

Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah Bukit Aman, Datuk Seri Abdul Jalil Hassan berkata, jumlahnya tidak didedahkan seperti kelaziman dalam kes berprofil tinggi. 

Menurut beliau, kes ini juga adalah terpulang kepada seseorang pesalah sama ada mahu menerimanya atau mempertikaikan kompaun itu di mahkamah.

ABDUL JALIL

“Kami telah memberi kompaun kepada Muhammad Sanusi seperti diarahkan pejabat pendakwa.

“Dalam kes melibatkan VIP sebelum ini seperti Neelofa dan Siti Nurhaliza, kami juga berbuat perkara sama. 

“Terpulang kepada mereka jika mahu membawa ke mahkamah,” katanya kepada media, hari ini.

Terdahulu, gambar dan video Menteri Besar Kedah berkenaan yang didakwa memandu uji sebuah kenderaan pacuan empat roda di Auto City Juru ketika tempoh pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) tular dan menimbulkan kemarahan dan persoalan kepada warga maya di media sosial.

Sehubungan itu, polis menjalankan siasatan selepas menerima laporan mengenainya dan merekodkan keterangan tujuh individu termasuk Muhammad Sanusi berhubung dakwaan melanggar SOP PKP. 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.