nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

KPDNHEP Siasat Harga Telur Naik Menjelang Aidiladha

16 JULAI: Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna (KPDNHEP) sedang menjalankan siasatan teliti terhadap dakwaan kenaikan harga telur sejak beberapa hari lalu menjelang sambutan Hari Raya Aidiladha.

Timbalan Menterinya, Datuk Rosol Wahid berkata, pemantauan lebih lanjut akan dilaksanakan pihak kementerian selepas menerima banyak aduan mengenai kenaikan harga barang keperluan asas itu di pasaran. 

Menurut beliau, kenaikan tersebut dikatakan disebabkan banyak ladang tidak beroperasi dan situasi tersebut juga sedang dipantau oleh pihaknya bagi mendapatkan kepastian.

ROSOL

“Kami lakukan siasatan menerusi Akta Pencatutan. Kalau naik kerana mencatut atau mengambil keuntungan berlebihan, tindakan akan diambil. 

“Barangan keperluan juga mencukupi sempena Aidiladha kecuali tepung gandum bersubsidi yang berkurangan di pasaran,” katanya kepada media di Temerloh, Pahang, hari ini. 

Terdahulu, tular di media sosial apabila ramai di kalangan warga maya terkejut apabila mendapati harga telur naik ketika umat Islam sedang menghampiri perayaan Aidiladha. 

Rata-rata netizen mengharapkan agar kerajaan mengambil tindakan terhadap pihak yang menaikkan harga kerana memberi bebanan ketika rakyat sedang menempuh kehidupan dalam suasana pandemik COVID-19. 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.