nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

19 PPV PIKAS sudah beroperasi setakat ini – Azmin

16 JULAI : Sebanyak 19 Pusat Pemberian Vaksin (PPV) Program Imunisasi Industri COVID-19 Kerjasama AWAM-SWASTA  (PIKAS) telah beroperasi setakat 14 Julai lalu manakala bakinya dijangka akan beroperasi tidak lama lagi.

Menteri Perdagangan Antarabangsa dan Industri (MITI), Datuk Seri Mohamed Azmin Ali berkata, setakat 9 Julai 2021, jumlah PPV yang melibatkan PIKAS adalah sebanyak 37 PPV di Tapak Premis manakala 24 PPV Penggunaan Umum.

“Salah satunya adalah Pusat Pameran dan Perdagangan Antarabangsa Malaysia (MITEC) yang telah dipilih sebagai tempat untuk menjalankan  usaha sama menerusi PIKAS.

“Menyokong usaha kerajaan agar Malaysia segera mencapai imuniti kelompok dan mampu mengawal penularan wabak COVID-19, PPV MITEC PIKAS hadir dengan hampir 30 orang doktor perubatan, jururawat, sukarelawan dan dijangka jumlah ini akan meningkat bagi memudahkan proses vaksinasi.

“Jumlah penerima suntikan vaksin di PPV MITEC PIKAS juga akan ditingkatkan bermula minggu kedua dan seterusnya bagi mempercepatkan vaksinasi pekerja,” ujarnya menerusi kenyataan yang dimuat naik di Facebook rasminya.

Beliau berharap agar PPV PIKAS yang telah dibangunkan ini mampu menjadi penggerak kepada pemulihan ekonomi Malaysia dan dalam masa yang sama berjaya melindungi kesihatan para pekerja sektor pembuatan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.