nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Presiden AS hubungi Israel, Palestin

16 MEI: Keganasan dan serangan Israel terhadap bangunan yang menempatkan media antarabangsa di Palestin semalam mengundang kecaman antarabangsa termasuk Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu (PBB).

Keadaan itu membuatkan Presiden Amerika Syarikat (AS), Joe Biden, menghubungi Israel dan Palestin menyuarakan kebimbangan terhadap keganasan yang tercetus.

Bagaimanapun, menurut kenyataan yang dikeluarkan Rumah Putih, Biden yang menghubungi Perdana Menteri Israel, Benjamin Netanyahu, menyatakan sokongan kuat kepada Israel dan menggesa Palestin meminta Hamas menghentikan serangan terhadap negara itu.

“Beliau menyokong hak Israel untuk mempertahankan negara itu daripada serangan roket oleh pejuang Hamas dan kumpulan lain.

“Beliau mengecam serangan ke atas bandar-bandar di seluruh Israel,” menurut kenyataan itu.

Selain itu, Biden juga menyuarakan kebimbangan terhadap keselamatan wartawan susulan serangan udara didalangi Israel semalam, yang merobohkan sebuah bangunan di Gaza.

Serangan terhadap bangunan menempatkan pejabat The Associated Press (AP), Aljazeera dan beberapa media antarabangsa lain itu turut mengundang kecaman antarabangsa termasuk Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu (PBB).

Biden juga kekal berpendirian dengan menyatakan sokongan AS kepada rundingan bagi mencari penyelesaian terhadap konflik antara Israel dan Palestin.

Menurut kenyataan sama, selain Netanyahu, Biden turut menghubungi Presiden Palestin, Mahmud Abbas, dengan menegaskan komitmen utuh terhadap penyelesaian dua negara.

Bagaimanapun, AS yang mahu rundingan diadakan bagi menyelesaikan konflik Israel-Palestin, menggunakan kuasa veto menghalang Majlis Keselamatan PBB mengeluarkan resolusi bagi mengakhiri krisis itu.

Biden, yang membuat panggilan telefon pertama kepada Abbas sejak bergelar Presiden AS, menekankan perlunya pejuang Hamas berhenti melepaskan tembakan roket ke Israel.

Semalam, Israel mengebom Semenanjung Gaza menerusi serangan udara, menyebabkan 10 sekeluarga maut selepas kediaman mereka musnah.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.