nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Dr. Mahathir sedia dikompaun langgar SOP

12 MEI: Bekas Perdana Menteri, Tun Dr Dr Mahathir Mohamad mengakui melakukan kesalahan melanggar prosedur operasi standard (SOP) semasa menghadiri satu peogram di Langkawi, Kedah baru-baru ini.

Sehubungan itu, beliau bersedia untuk dikenakan tindakan undang-undang.

Beliau yang juga Ahli Parlimen kawasan berkenaan berkata, COVID-19 adalah wabak yang serius dan penyakit itu tidak mengenali sesiapa ataupun sempadan kawasan.

“Saya dimaklumkan pada acara tersebut, saya telah melanggar SOP dengan tidak mengambil suhu badan apabila masuk ke surau berkenaan.

“Ini merupakan satu kesalahan. Perkara ini tidak harus berlaku. Saya minta maaf kerana tidak patuh SOP. Saya akan terima tindakan mengikut undang-undang berkaitan,” katanya dalam kenyataan.

Pada 8 Mei lalu, Dr Mahathir dilaporkan pulang ke Langkawi bagi memenuhi undangan program menyampaikan sumbangan antaranya sumbangan raya kepada penduduk di surau Tsunami Batu Arang, Kuala Teriang, Kuah.

Terdahulu, bekas perdana menteri Najib Razak memuat naik video menunjukkan Dr Mahathir tiba di satu majlis dan tidak mengambil suhu badan sebelum masuk ke dalam kawasan penganjuran majlis berkenaan.

“Haritu saya dikenakan dua kompaun sebab lupa imbas suhu badan dan scan MySejahtera sebelum masuk premis…,” katanya di Facebook.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.