nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Perbelanjaan semasa darurat akan diaudit kemudian

11 MEI: Segala perbelanjaan Kerajaan semasa proklamasi darurat akan diaudit apabila Parlimen bersidang nanti.

Yang Dipertua Dewan Rakyat, Azhar Azizan Harun berkata walaupun Parlimen termasuk jawatankuasa pilihan tidak bermesyuarat sepanjang tempoh itu, tudaj bermaksud proses semak dan imbang tidak berlaku.

“Perkara ini (semak dan imbang) tidak boleh ‘lari’, cumanya buat masa sekarang Ordinan Darurat menggantung semua mesyuarat Parlimen tetapi ia boleh dibincang dalam mesyuarat akan datang (tamat darurat),” katanya dalam satu kenyataan media hari.

Azhar berkata, segala perbelanjaan negara sepanjang tempoh darurat akan diteliti dan diaudit oleh Parlimen dan Jawatankuasa Kira-Kira Wang Negara (PAC) selepas tempoh darurat berakhir Ogos ini.

“Ordinan ini menjelaskan bahawa mesyuarat Parlimen termasuk pendengaran jawatankuasanya tidak bersidang kerana digantung di bawah pelaksanaan darurat. Saya telah merujuk perkara ini kepada penasihat undang-undang Parlimen.

“Namun begitu ini tidak bermakna proses semak dan imbang tidak berlaku dalam tempoh Parlimen meskipun mesyuaratnya dan mesyuarat jawatankuasa digantung,” kata beliau.

Terdahulu, Pengerusi PAC, Wong Kah Woh berkata, jawatankuasa yang dipengerusinya telah ‘lumpuh’ selepas tidak dapat menjalankan tanggungjawab semak dan imbang dalam meneliti perbelanjaan kerajaan ketika pelaksanaan darurat.

Katanya, perkara itu termasuk menyambung sesi pendengaran sebelum ini dan menentukan isu perolehan vaksin Covid-19 yang melibatkan dana Kumpulan Wang Amanah Negara (KWAN).

Katanya, PAC bukan sahaja tidak dapat memanggil saksi untuk memberi keterangan, malah tidak dapat menentukan perkembangan isu perolehan dan penggunaan vaksin Covid-19 yang melibatkan penggunaan dana KWAN.

Kali terakhir PAC menjalankan prosiding adalah pada 5 Januari lalu berhubung perolehan vaksin Covid-19, manakala prosiding lain terpaksa ditangguhkan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.