nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Proses vaksinasi AstraZeneca di empat PPV bermula hari ini

5 MEI: Proses vaksinasi AstraZeneca yang ditawarkan secara sukarela, dimulakan hari ini di empat Pusat Pemberian Vaksin (PPV) Khas, demikian jelas Menteri Penyelaras Program Imunisasi COVID-19 Kebangsaan (PICK), Khairy Jamaluddin.

Beliau berkata, PPV di Selangor dan Kuala Lumpur itu adalah PPV Pusat Dagangan Dunia Kuala Lumpur (WTCKL); PPV Pusat Konvensyen Ideal Shah Alam (IDCC); PPV Dewan 1, Bangunan Peperiksaan Universiti Malaya (UM) dan PPV Dewan Gemilang, Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM).

Khairy berkata, pihaknya juga menjalankan kerjasama dengan syarikat perkhidmatan pengangkutan, Grab Malaysia untuk memudahkan pendaftar vaksin itu hadir ke PPV pilihan masing-masing.

“Kita kini mempunyai empat lokasi PPV menerusi GRAB. Elakkan permasalahan untuk meletak kenderaan dan pilih sahaja lokasi terbabit di GRAB,” katanya menerusi ciapan di Twitter, hari ini.

Walaupun isu suntikan vaksin AstraZeneca mencetuskan kontroversi global apabila segelintir penerimanya di beberapa negara dilaporkan berdepan kesan sampingan kesihatan, keputusan kerajaan menawarkan pendaftaran imunisasi terbabit secara sukarela kepada rakyat Malaysia, menerima sambutan baik.

Hanya dalam tempoh kurang empat jam pendaftaran AstraZeneca dibuka mulai jam 12 tengah hari pada 2 Mei lalu, sebanyak 268,000 slot permohonan yang ditawarkan habis ditempah.

Pemberian vaksin itu membabitkan janji temu antara 5 Mei sehingga 5 Jun depan bagi WTCKL, manakala IDCC pula pada 24 Mei sehingga 6 Jun.

Janji temu bagi Dewan 1 Bangunan Peperiksaan UM dan Dewan Gemilang UKM pula adalah antara 5 Mei sehingga 6 Jun depan. – Oleh FAIZATUL FARHANA FARUSH KHAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.