nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Keluarga nafi ADUN Melor meninggal akibat suntikan vaksin

30 APRIL : Keluarga Allahyarham Dr Md Yusnan Yusof menafikan Ahli Dewan Undangan (ADUN) Melor berkenaan meninggal dunia disebabkan komplikasi selepas menerima suntikan vaksin COVID-19 di bawah Program Imunisasi COVID-19 Kebangsaan (PICK).

Berikutan itu anak keduanya, Mohammad Baihaqi, 28, melahirkan rasa kesal dengan tindakan pihak tertentu yang cuba mengaitkan punca kematian bapanya dengan pengambilan pelalian terbabit.

“Kami menafikan perkhabaran yang menyatakan baba meninggal dunia setelah mengambil suntikan vaksin COVID-19 kerana beliau (arwah) sudah lama menghidap penyakit jantung, darah tinggi dan kencing manis.

“Ada beberapa orang yang menulis di media sosial mengaitkan dengan suntikan tersebut. Memang baba ada ambil suntikan tetapi yang terakhir pada 9 April lalu,” katanya kepada pemberita selepas pengebumian jenazah bapanya di Tanah Perkuburan Islam Pondok Haji Hasan, Ketereh, Kelantan hari ini.

Jenazah Md Yusnan yang juga Timbalan Exco Pembangunan Islam, Dakwah, Penerangan dan Hubungan Seranta negeri, dikebumikan pada kira-kira 2.30 petang tadi.

Allahyarham Md Yusnan meninggal dunia di kediamannya di Melor di sini, selepas mengalami serangan jantung pada 2.28 pagi tadi.

Sementara itu, balu Allahyarham, Romaini Mat Daud, 52, berkata arwah suaminya sempat bergurau dengan anak-anak yang sibuk menyediakan puding di dapur pada sebelah malam.

“Arwah buat-buat mengintai sambil menyorok di belakang pintu sambil melihat anak-anaknya memasak dan dia nampak gembira,” katanya.

Romaini berkata, sebelum tidur beliau sempat mengingatkan arwah agar mengambil suntikan insulin untuk penyakit diabetes yang dihidapi Allahyarham, sejak dua tahun lepas.

“Sebelum saya tidur, saya lihat arwah belum tidur dan masih mengemas kini Facebook bagi peringatan Hari Nuzul al-Quran.

“Sebaik sahaja tersedar, saya melihat beliau rebah di tepi katil sambil menyebut ‘Allahuakbar’ dan kelihatan seolah-olah terkena angin ahmar kerana tangannya kejang dan lidah seperti tertarik,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.