nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

KPM putuskan laksana PdPR dua minggu selepas Aidilfitri

26 APRIL: Sesi Pengajaran dan Pembelajaran di Rumah (PdPR) akan dilaksanakan selama dua minggu selepas Aidilfitri ini bagi menggantikan pendidikan bersemuka di sekolah.

Menteri Kanan Pendidikan, Datuk Dr Radzi Jidin, berkata sesi PdPR itu akan bermula 16 hingga 27 Mei ini bagi sekolah kumpulan A, iaitu di Johor, Kedah, Kelantan dan Terengganu.

Katanyq, bagi sekolah kumpulan B, membabitkan Perlis, Pulau Pinang, Perak, Selangor, Negeri Sembilan, Melaka, Pahang, Sabah, Sarawak, Kuala Lumpur, Labuan dan Putrajaya, sesi PdPR akan dijalankan 17 hingga 28 Mei ini.

Radzi berkata, keputusan itu dibuat bagi mengelakkan risiko jangkitan COVID-19 di sekolah selepas cuti sekolah sempena Aidilfitri yang dijadualkan pada 7 hingga 15 Mei bagi sekolah kumpulan A dan 8 sehingga 16 Mei bagi sekolah kumpulan B.

Selepas tempoh PdPR itu, katanya, murid akan menyambung cuti penggal bermula 28 Mei sehingga 12 Jun bagi sekolah kumpulan A dan 29 Mei sehingga 13 Jun untuk sekolah kumpulan B.

“Ini sesuatu yang baharu kita belajar. Jika tahun lalu ketika Aidilfitri, sekolah ditutup ketika itu, jadi kita tidak tahu data selepas raya macam mana.

“Kita khuatir, terutama mereka yang akan pulang ke asrama kerana menjangkakan ada jangkitan daripada luar, jadi kita ambil langkah ini untuk mengawal penularan kerana selepas perayaan murid dan pelajar berada di rumah lebih lama,” katanya pada sidang media, hari ini.

Selain itu, Radzi berkata, murid dan pelajar yang tinggal di asrama sekolah di bawah Kementerian Pendidikan (KPM) di seluruh negara dibenarkan pulang bagi menyambut Aidilfitri, selain akan melalui PdPR dalam tempoh dua minggu selepas cuti itu.

Sebelum ini, takwim sekolah bagi 2021 menetapkan selepas cuti Aidilfitri, murid dan pelajar perlu hadir semula ke sekolah bagi meneruskan sesi pembelajaran selama dua minggu serta bercuti penggal selepas itu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.