nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Interpol senarai Nicky Liow, isteri individu dikehendaki

22 APR: Polis Antarabangsa (Interpol) sudah menyenaraikan ahli perniagaan dalam buruan, Datuk Seri Nicky Liow Soon Heeley sebagai individu dikehendaki kerana mengetuai kumpulan jenayah terancang, mulai kelmarin.

Interpol juga menyenaraikan isteri Nicky iaitu Niu Zhe yang juga warga China sebagai individu dikehendaki, mulai semalam.

Ketua Polis Johor, Datuk Ayob Khan Mydin Pitchay, berkata polis juga sudah mendapatkan waran tangkap baharu daripada Mahkamah Petaling Jaya, minggu lalu bagi meletakkan Nicky Liow dalam senarai dikehendaki.

Beliau berkata permohonan itu dibuat susulan sebelum ini pihak polis pernah mengemukakan notis biru kepada Interpol bagi mengesan lokasi kedudukan beliau sekiranya suspek berada di luar negara.

“Insya-Allah, kita akan hantar permohonan notis merah itu secara rasmi kepada Interpol dalam dua atau tiga hari ini.

“Notis merah ini dibuat bagi membuat hebahan kepada Interpol sekiranya kita kesan suspek berada di luar, kita mahu dia ditangkap,” pada sidang akhbar di Ibu pejabat Polis Kontinjen (IPK) Johor hari ini.

Mengulas lanjut, Ayob Khan juga mengesahkan polis menahan seorang pegawai kanan berpangkat Asisten Superintenden Polis (ASP) kerana dipercayai bersekongkol dengan geng Nicky, semalam.

Beliau berkata pegawai berusia 40 tahun dan memegang jawatan sebagai ketua bahagian di salah satu jabatan di sebuah Ibu pejabat Polis Daerah (IPD) di Kuala Lumpur itu ditahan kira-kira pukul 11.30 pagi semalam oleh sepasukan pegawai dan anggota dari IPK Johor.

Bagaimanapun, Ayob Khan memberitahu bahawa dia hanya dapat mengesahkan tangkapan dibuat dan tidak boleh mendedahkan maklumat lanjut mengenai perkara tersebut.

“Saya hanya dapat sahkan tangkapan yang dibuat tapi tak akan mengeluarkan kenyataan kerana operasi masih berjalan.

“Sebarang kenyataan mengenai operasi dan siasatan tersebut, IPK Johor akan keluarkan. Kita tak nak keluarkan kenyataan sedikit demi sedikit kerana khuatir akan menjejaskan operasi yang sedang berjalan.

“Ini kerana akan ada lagi tangkapan susulan dibuat selepas ini. Apa yang pasti operasi berterusan masih dijalankan,” katanya.

Terdahulu media hari ini, melaporkan sumber memberitahu suspek dibawa ke IPK Johor untuk siasatan lanjut.

Kata sumber itu, pegawai kanan berkenaan yang melaporkan diri bertugas di IPD tersebut pada Januari lalu ditahan di bawah Akta Langkah-Langkah Pencegahan Khas (SOSMA) 2012.

Pada 15 April lalu, media melaporkan Deputi Superintenden Polis (DSP) dan ASP antara kira-kira 34 nama anggota dan pegawai polis yang dikenal pasti menjadi tali barut kumpulan jenayah terancang Geng Nicky

Get real time updates directly on you device, subscribe now.