nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kerajaan Perancis kesal perbuatan anti-Islam

12 APRIL: Perancis kesal berhubung perbuatan mencemar pusat budaya Islam di negara itu dengan menconteng slogan menghina agama terbabit pada dinding sebuah bangunan.

Slogan berunsur Islamofobia itu, diconteng pada dinding sebuah bangunan digunakan sebagai ruang solat di bandar Rennes yang terletak di barat Perancis ketika umat Islam di negara berkenaan bersedia menyambut Ramadan esok.

Menteri Dalam Negeri Perancis, Gerard Darmanin, berkata serangan itu adalah jijik terhadap kebebasan beragama dan menegaskan, umat Islam di negara terbabit berhak mendapat perlindungan sama seperti kumpulan agama lain.

“Serangan terhadap umat Islam ini adalah serangan terhadap Republik,” kata Darmanin yang mengunjungi bangunan itu.

Antara slogan tertera di bangunan berkenaan adalah ‘Catholicism-religion of the state’ (Katolik-agama negara) dan ‘No to Islamification’ (Tidak Kepada Pengislaman).

Sementara itu, kumpulan utama mewakili masyarakat Islam Perancis, Majlis Penganut Muslim Perancis (CFCM), menyifatkan perbuatan terbabit adalah agresif yang tidak boleh diterima.

“Ketika umat Islam di Perancis bakal menyambut Ramadan, mereka terpaksa menghadapi lonjakan sentimen anti-Islam.

“Justeru, CFCM menggesa umat Islam di Perancis berjaga-jaga,” kata persatuan itu menerusi muat naik di Twitter rasminya.

Perancis mengamalkan sekularisme ketat dikenali sebagai ‘laicité’ yang meletakkan pemisahan jelas antara agama dan kehidupan masyarakat.

Darmanin, seorang konservatif dalam kerajaan Presiden Emmanuel Macron adalah penyokong utama undang-undang baharu anti keganasan di negara itu.

Bagaimanapun, undang-undang bertujuan mengekang penyusupan radikalisme dalam kehidupan penduduk itu, dikritik kerana didakwa lebih menyasarkan umat Islam Perancis.

Perwakilan kanan mewakili semua agama diajak berunding ketika penggubalan rang undang-undang itu dan CFCM menyokongnya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.