nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

UMNO Tetap Pertahan, Perkukuh MN – Ahmad Maslan

1 APRIL: Muafakat Nasional perlu dipertahan, diperkukuh dan diperkasa merupakan kata sepakat yang telah dipersetujui dalam Perhimpunan Agung UMNO 2020 (PAU 2020).

Setiausaha Agung UMNO, Datuk Seri Ahmad Maslan berkata, agenda Muafakat Nasional yang telah diluluskan pada PAU 2020 merupakan salah satu antara lima intipati ketetapan parti tersebut.

Menurut beliau, lima keputusan berkenaan menjadi formula UMNO untuk kestabilan dan kesejahteraan bersama iaitu beriltizam mempertahan, memperkukuh dan memperkasakan Muafakat Nasional berasaskan Piagam yang dimeterai pada 14 September 2019.

“Agenda kedua katanya ialah, menerima dan mempertahankan keputusan Majlis Kerja Tertinggi (MKT) UMNO pada 19 Februari 2021 yang membuat ketetapan tiada kerjasama dengan Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu) dalam kerajaan Perikatan Nasional (PN), diteruskan sehingga pembubaran Parlimen.

“Kita bersetuju menggunakan jenama Barisan Nasional (BN) pada Pilihan Raya Umum ke-15 (PRU15) selain sepakat dengan gesaan akar umbi dan kepimpinan agar PRU15 diadakan segera bagi mewujudkan sebuah kerajaan yang stabil untuk menjamin kemakmuran negara kembali di landasan dan kehidupan rakyat disejahterakan,” katanya menerusi hantaran di Facebook miliknya, hari ini.

Dalam pada itu, Ahmad memberitahu UMNO menyokong ucapan dasar Presidennya, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi yang dengan tegas mempertahankan asas dan tujuan parti dalam memartabatkan Islam, mengukuhkan kedudukan Melayu dan bumiputera.

“Begitu juga anak Sabah dan orang asli serta menyantuni pelbagai kaum sebagai paksi kestabilan negara selaras dengan Keluhuran Perlembagaan dan Kedaulatan Undang-undang di bawah Sistem Pemerintahan Demokrasi Berparlimen,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.