nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Perancis laksana perintah berkurung buat kali ketiga mulai Sabtu ini

1 APRIL : Presiden Perancis, Emmanuel Macron mengumumkan negara tersebut akan menguatkuasakan perintah berkurung terhad kali ketiga bagi tempoh empat minggu mulai Sabtu ini.

Sehubungan dengan perintah berkurung itu,  sekolah, kolej dan kedai yang menawarkan perkhidmatan tidak penting ditutup buat sehingga tamat perintah berkurung tersebut.

Di dalam perintah berkurung terbaharu ini, nurseri, sekolah, sekolah tinggi diarahkan tutup antara tiga hingga empat minggu, pergerakan hanya dalam radius 10 kilometer untuk tujuan harian dan perintah berkurung dari jam 7 malam hingga 6 pagi.

Bagaimanapun, menurut Macron, perintah berkurung untuk kali ketiga yang dijangka lebih fleksibel berbanding sebelumnya pada Mac dan Oktober tahun lalu.

Perintah terbaru itu sekali gus mengetatkan larangan yang dikenakan ke atas 19 jabatan berisiko tinggi hingga ke peringkat nasional.

Perintah tersebut dilaksanakan ekoran negara itu bakal berdepan situasi baharu penularan COVID-19 sejak tempoh beberapa minggu lalu.

Menurut data kesihatan sehingga 30 Mac lalu, sebanyak 30,702 jangkitan baharu dan 5,072 pesakit beradu di ICU di hospital negaranya.

Setakat ini, seramai 95,337 rakyat negara iyi menjadi korban COVID-19 dengan 381 kematian baharu.

Bilangan katil di ICU akan ditambah hingga 10,000 katil, berbanding kapasiti sedia ada untuk 5,000 pesakit.

Macron turut mengisytiharkan kempen vaksinasi akan diadakan tanpa henti tanpa mengira masa hujung minggu dan ia termasuk 250,000 profesional, doktor, ahli farmasi, pegawai bomba, jururawat dan doktor haiwan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.