nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

UMNO Perlis tetap berkawan dengan BERSATU-Shahidan

30 MAC : Walaupun UMNO sudah membuat ketetapan untuk memutuskan hubungan dengan Parti Pribumi Bersatu Malaysia (BERSATU) menjelang Pilihan Raya Umum ke-15 (PRU15), UMNO Perlis menegaskan akan terus ‘berkawan’ dengan parti itu.

Pengerusi Badan Perhubungan UMNO Perlis, Datuk Seri Shahidan Kassim berkata pihaknya mengambil pendekatan berkawan berbanding bermusuh dengan BERSATU seperti naratif yang dibawa oleh sebahagian rakan-rakan seperjuangannya dalam parti itu.

Menurut beliau, tindakan itu jelasnya, tidak bertentangan dengan keputusan Majlis Kerja Tertinggi (MKT) UMNO, sebaliknya berpegang kepada keputusan parti itu.

“Yang saya nak bawa ke Perhimpunan Agung UMNO 2020, iaitu menyokong kerajaan Perikatan Nasional (PN) bagaimanapun, keputusan MKT itu kita pegang itu, cuma saya minta perkataan menolak itu diganti dengan perkataan berunding dengan kerajaan PN.

“Bila kita bertanding dalam PRU15, PN tidak bertanding (di Perlis) dan di Perlis semua (kerusi) kita bertanding,” katanya menerusi sidang media di Petaling Jaya, hari ini.

Justeru, Shahidan yang juga Pengerusi Majlis Ahli Parlimen Perikatan Nasional (PNBBC) memberitahu UMNO Perlis akan terus bekerjasama dengan parti-parti lain dalam kerajaan Perikatan Nasional (PN) termasuk Bersatu.

Beliau berkata, keputusan yang telah dibuat Majlis Kerja Tertinggi (MKT) UMNO hanya untuk memutuskan kerjasama apabila PRU15 dan tidak timbul isu memutuskan kerjasama sekarang.

“Sebagai Pengerusi PNBBC, kerajaan Perikatan Nasional (PN) dalam kerajaan kita ada UMNO, BERSATU, PAS, GPS, STAR dan Ahli Parlimen bebas. Semua ini rakan kongsi PN.

“Saya ingin maklumkan bahawa kita akan terus bekerjasama dengan semua parti dalam PN. UMNO ada 42 kerusi, BERSATU 18 kerusi, GPS 18 kerusi, dan lain-lain. Kita akan terus bekerjasama walaupun kita ada orang (parti) baharu menyertai kita,” katanya. 

Oleh itu, Shahidan yang juga Ahli Parlimen Arau memaklumkan beliau akan memberikan perkhidmatan terbaik kepada kerajaan PN sehingga PRU15.

“Saya akan beri perkhidmatan sebaiknya, apa pun keputusan UMNO, ia masa pilihan raya bukan sekarang,” katanya.

Sementara itu, beliau berkata, UMNO perlu membuka pintu rundingan dengan Bersatu agar Barisan Nasional (BN) dapat menang dalam PRU15 kelak.

“Perlis adalah negeri yang menang pilihanraya (PRU14), pendekatan saya cuba nak bentangkan tapi tidak dapat dalam PAU2020 baru-baru ini kerana dikatakan pendekatan politik berbeza.

“Sekarang kita kawasan Parlimen BN menang 57 kerusi, kita nak menang lagi 30 hingga 40 kerusi. Yang menang kena jaga, kalau tidak jaga nanti kita rugi, UMNO perlis kita menang dua daripada tiga Parlimen,” katanya. 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.