nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kaedah PdPR tidak terhad dalam talian – Radzi

27 JAN : Menteri Kanan Pendidikan Senator Dr Radzi Jidin berkata, pengajaran dan Pembelajaran di Rumah (PdPR) tidak terhad kepada kaedah dalam talian sebaliknya guru boleh menetapkan pelbagai kaedah PdPR luar talian yang bersesuaian dengan murid masing-masing.

Menurut beliau, ini seperti yang dijelaskan dalam Manual PdPR Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM), antara kaedah luar talian yang digunakan ialah penyerahan modul pembelajaran atau latihan kepada murid.

“Modul diserahkan kepada murid melalui pelbagai pendekatan, ada sekolah yang menggunakan kaedah pandu lalu untuk penyerahan modul malah ramai juga guru yang menghantar sendiri modul ke rumah murid,

“Murid akan melaksanakan PdPR dengan menyiapkan modul yang diberikan dan menghantar semula kepada guru untuk diperiksa, kemudian guru akan menyerahkan modul yang berikutnya,” jelas beliau menerusi satu kenyataan di laman Facebook rasminya hari ini.

Beliau turut dimaklumkan bahawa guru Sekolah Menengan Kebangsaan (SMK) Pulau Gaya di Kota Kinabalu, Sabah menaiki bot untuk menghantar bahan pembelajaran kepada murid mereka.

“KPM memahami bahawa murid di seluruh negara merangkumi pelbagai latar belakang sosioekonomi dan setiap guru turut berdepan situasi dan cabaran yang berbeza.

“Oleh itu, sejak kali pertama PdPR dilaksanakan, KPM sentiasa menekankan bahawa kaedah PdPR yang ingin digunakan mestilah mengambil kira kesesuaian guru dan murid.

“Sama ada secara dalam talian mahu pun di luar talian, kesungguhan guru untuk menyampaikan ilmu kepada anak didik tiada tolok bandingnya… terima kasih, cikgu!” katanya.

Sementara itu, Radzi turut menzahirkan setinggi-tinggi penghargaan kepada ibu bapa atas sokongan yang diberikan kepada guru sepanjang tempoh yang mencabar itu.

Katanya, pandemik COVID-19 yang muncul tanpa diduga telah memberi kesan mendalam kepada sektor pendidikan di seluruh dunia namun walau apa pun cabaran, KPM akan terus berusaha gigih untuk memberikan yang terbaik kepada generasi pewaris negara.

“Kami tidak sempurna tetapi kami cakna dan sentiasa ikhlas berusaha… marilah kita bersatu hati untuk lakukan yang terbaik demi masa depan anak-anak kita, ke bukit sama didaki, ke lurah sama dituruni,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.