nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

MAFI Bantu Rakyat Terjejas Banjir Di Pahang

21 JAN : Demi membantu rakyat Pahang yang terjejas akibat banjir, Kementerian Pertanian dan Industri Makanan (MAFI) melancarkan Misi MAFI Prihatin bagi membantu empat kawasan Parlimen di negeri itu yang terjejas akibat bencana tersebut.

MAFI menerusi kenyataan media hari ini memaklumkan misi berkenaan membawa makanan, keperluan asas serta barangan peralatan elektrik dan kelengkapan asas.

Menurutnya, bantuan tersebut akan disampaikan kepada kumpulan sasar iaitu petani, penternak dan nelayan yang akan diserahkan melalui Pertubuhan Peladang Kawasan (PPK).

“Bantuan Banjir MAFI Prihatin merupakan hasil sumbangan dan tanggungjawab sosial pelbagai Jabatan dan Agensi dibawah MAFI antaranya Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan (FAMA), Lembaga Pertubuhan Peladang (LPP), Pertubuhan Peladang Kebangsaan (NAFAS), Lembaga Kemajuan Pertanian Muda (MADA), Persatuan Nelayan Kebangsaan (NEKMAT), Lembaga Perindustrian Nanas Malaysia (LPNM) dan Lembaga Kemajuan Ikan Malaysia (LKIM).

“Misi Bantuan MAFI Prihatin ini melibatkan penghantaran bantuan ke Lipis, Jerantut, Kuala Krau dan Maran. Selain produk makanan, turut disampaikan juga tajaan beras oleh pihak Padiberas Nasional Berhad (BERNAS),” katanya.

Pelaksanaan Misi MAFI Prihatin itu merupakan inisiatif Menteri Pertanian dan Industri Makanan, Datuk Seri Dr Ronald Kiandee dan pelepasan misi bantuan itu dilakukan beliau di Wisma Tani, Kuala Lumpur, hari ini.

Misi yang bergerak ke Pahang itu dilakukan mengikut Prosedur Operasi Standard (SOP) dan garis panduan yang telah ditetapkan oleh Majlis Keselamatan Negara (MKN) dan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).

Pada majlis pelepasan itu, Ronald turut menyampaikan replika cek sumbangan daripada Persatuan Kebangsaan Bagi Pengairan dan Saliran Malaysia (MANCID) kepada Ahli Parlimen Lipis, Datuk Seri Abdul Rahman Mohamad; Ahli Parlimen Maran, Datuk Seri Dr Ismail Abd Latif; Ahli Parlimen Kuala Krau, Datuk Seri Dr Ismail Mohamed Said dan bagi Parlimen Jerantut diterima wakilnya Mahathir Latif.

Sementara itu, menerusi kenyataan sama, MAFI memberitahu misi tersebut akan diteruskan ke negeri-negeri yang terjejas banjir dengan setiap Parlimen menerima sumbangan berjumlah RM16,125 yang merupakan pemberian luar yang disalur kepada Pengairan dan Saliran Malaysia (MANCID) untuk bencana banjir.

“Pada awal bulan ini, MAFI menerusi jabatan serta agensinya telah menyerahkan Kit Makanan Permulaan (KMP) untuk mangsa dan warga MAFI yang terjejas banjir di Johor dan Pahang.

“Mengikut rekod, sebanyak 32,000 unit KMP juga telah diedarkan kepada Angkatan Pertahanan Awam di peringkat negeri dan daerah terutamanya di Pahang, Johor, Kelantan, Terengganu dan Sabah,” katanya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.