nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Permudahkan proses permohonan tangguh bayaran balik PTPTN

20 JAN: Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) diingatkan agar tidak mengenakan birokrasi berlebihan terhadap proses permohonan penangguhan bayaran balik peminjam yang terjejas akibat banjir.

Pengerusi PTPTN, Wan Saiful Wan Jan berkata semua pegawai di PTPTN harus memastikan proses mendapatkan penangguhan bantuan ini berjalan dengan kaedah yang paling mudah dan berkesan untuk rakyat.

“Kita tidak mahu birokrasi yang berlebihan dalam melaksanakan program bantuan ini. 

“Saya harap penangguhan yang diberikan ini akan dapat sedikit sebanyak membantu bebanan yang ditanggung oleh para peminjam kami,” katanya menerusi kenyataan, hari ini. 

Press conference on delay of PTPTN loan repayment – YBhg.Encik Wan Saiful Wan Jan,Pengerusi PTPTN.

Terdahulu, Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin pada Isnin lalu mengumumkan Pakej Bantuan Perlindungan Ekonomi dan Rakyat Malaysia (PERMAI) berjumlah RM15 bilion, yang turut memberikan penangguhan bayaran balik kepada peminjam PTPTN yang terjejas akibat banjir.

Dalam pada itu, PTPTN dalam satu kenyataan hari ini memaklumkan peminjam PTPTN yang ingin memohon penangguhan bayaran balik pinjaman perbadanan itu boleh mengemukakan permohonon melalui portal rasmi PTPTN di http://www.ptptn.gov.my/PenangguhanKhasBayaranBalik

Menerusi kenyataan itu, PTPTN memberitahu tiada sebarang dokumen sokongan diperlukan semasa permohonan yang akan bermula pada 20 Januari sehingga 31 Mac. 

“Penangguhan bayaran balik pinjaman PTPTN akibat bencana banjir ini akan diberikan untuk tempoh tiga bulan bermula pada bulan sama kelulusan permohonan diberikan PTPTN dan dua bulan ke hadapan antara Januari hingga Mei 2021.

“Kelulusan penangguhan akan dimaklumkan kepada peminjam melalui e-mel yang dikemukakan dalam tempoh tiga hari bekerja dari tarikh peminjam mengemukakan permohonan,” katanya. 

Sementara itu, PTPTN turut mengingatkan peminjam agar mengemas kini maklumat perhubungan yang tepat dan terkini bagi memastikan maklumat kelulusan permohonan penangguhan itu dapat disampaikan kepada peminjam.

“Untuk maklumat dan pertanyaan lanjut, peminjam boleh menghubungi talian mesra PTPTN melalui talian 0321933000 yang beroperasi dari Isnin hingga Jumaat, pukul 9 pagi hingga 5 petang atau melayari portal rasmi www.ptptn.gov.my di ruangan soalan lazim,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.