nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Keupayaan Muhyiddin tangani kesan pandemik terbukti

17 JUN: Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin terbukti berjaya membuktikan keupayaannya dalam menerajui kepimpinan negara dalam situasi pandemik COVID-19 ketika ini.

Ahli Dewan Negara, Senator Muhammad Zahid Mat Arip berkata, Ahli Parlimen Pagoh itu tidak pernah mengabaikan rakyat dan beliau telah menyalurkan pelbagai bentuk bantuan bagi meringankan beban mereka.

“Sepanjang memegang jawatan Perdana Menteri sejak Mac tahun lalu, beliau telah meletakkan kepentingan rakyat dan negara sebagai keutamaannya.

“Walaupun ketika musuh politiknya begitu ghairah untuk menjatuhkan kerajaan yang di pimpinnya,” katanya dalam satu kenyataan hari ini.

MUHAMMAD ZAHID MAT ARIP
MUHAMMAD ZAHID MAT ARIP

Beliau mengulas kenyataan Ahli Parlimen Langkawi, Tun Dr Mahathir Mohamad yang mempertikaikan Proklamasi Darurat yang diperkenankan oleh Yang di-Pertuan Agong, Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah baru-baru ini.

Dalam perkembangan berkaitan, Muhammad Zahid menambah, dakwaan pihak tertentu kononnya Proklamasi Darurat bertujuan memastikan Muhyiddin kekal berkuasa adalah tidak berasas.

Beliau turut mengingatkan bahawa darurat yang diperkenankan oleh Seri Paduka itu ada had tempohnya.

“Yang di-Pertuan Agong memperkenankan Proklamasi Darurat ini setelah mendapat nasihat daripada kerajaan dan dilaksanakan demi kebaikan rakyat serta negara.

“Bukan dilaksanakan sampai kiamat pun, sampai masanya nanti darurat ini akan berakhir juga,” jelasnya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.