nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Angka korban gempa bumi Sulawesi meningkat 45 orang

16 JAN :  Angka korban gempa bumi yang melanda Kepulauan Sulawesi meningkat kepada 45 mangsa berbanding 42 mangsa pada petang semalam.

Ratusan lagi mangsa dilaporkan mengalami kecederaan, manakala ramai lagi yang dikhuatiri terperangkap bawah runtuhan bangunan dalam insiden gempa bumi kali ini.

Puluhan mayat telah dikeluarkan dari timbunan runtuhan bangunan di bandar Mamuju yang terletak di wilayah Sulawesi Barat, manakala mangsa lain terkorban di bahagian selatan kawasan terbabit.

Pasukan penyelamat terus bertungkus lumus melaksanakan operasi mencari dan menyelamat (SAR) mangsa tertimbus, hari ini, berikutan gempa bumi kuat yang melanda Kepulauan Sulawesi pada awal pagi semalam.

Dalam kejadian gempa itu, sebuah hotel turut runtuh sebahagian bangunannya, manakala pejabat Gabenor, lapangan terbang di rantau itu mengalami kerosakan teruk.

Kira-kira 15,000 penduduk kini berada di pusat perlindungan sementara dan hampir 190 mangsa yang mengalami kecederaan parah pula sedang dirawat.

Agensi meteorologi memberi amaran bahawa kawasan terbabit boleh dilanda gempa susulan yang kuat, sekali gus menasihati penduduk supaya menjauhi kawasan pantai kerana dikhuatiri tercetus tsunami.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.