nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Mufti Menk orang pertama disuntik vaksin di UAE

15 JAN: Pendakwah tersohor Ismail Menk atau lebih dikenali ramai sebagai Mufti Menk menjadi individu pertama yang menerima suntikan vaksin COVID-19 di Emiriah Arab Bersatu (UAE).

Perkara itu dikongsikan beliau menerusi laman sosial Instagram miliknya semalam sambil menyatakan suntikan vaksin yang diperolehnya itu ialah keluaran Sinopharm di Hospital Ras al Khaimah (RAK) UAE.

“Bismillah. Dos pertama Sinopharm. Semoga ALLAH SWT melindungi kita semua daripada wabak ini dan semua jenis virus dan penyakit-penyakit lain. Amin,” ucapnya.

Beliau yang berasal dari Zimbabwe dan cukup terkenal di seluruh dunia termasuk dalam kalangan pengguna media sosial, membuktikan bahawa umat Islam tidak perlu was-was dengan suntikan tersebut.

Sementara itu, beliau juga turut memuat naik video berdurasi 7 saat membuktikan dirinya menjadi individu yang menerima suntikan vaksin dan ditonton lebih 629,837 tontonan sejak Khamis.

Terdahulu, Raja Arab Saudi Raja Salman Abdulaziz Sabtu lalu telah menerima suntikan vaksin COVID-19 sebaik sahaja bekalan vaksin selamat tiba dan diedarkan kepada 150,000 individu pertama di negara itu.

Awal tahun ini, vaksin mula diedarkan di seluruh dunia dan ramai pemimpin dunia mula menerima suntikan itu.

Antaranya, Presiden Indonesia, Joko Widodo; Perdana Menteri Singapura, Lee Hsien Loong; Presiden baharu Amerika Syarikat, Joe Biden dan Naib Presiden Amerika Syarikat, Mike Pence. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.