nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kedai gunting tutup, pelajar boleh berambut panjang

15 JAN: Pelaksanaan Perintahan Kawalan Pergerakan (PKP) di tujuh negeri telah menimbulkan persoalan dalam kalangan ibu bapa sama ada anak-anak mereka dibenarkan berambut panjang apabila sekolah mula dibuka nanti.

Mereka membangkitkan perkara itu kerana kedai gunting rambut tidak dibenarkan beroperasi dan sekolah akan dibuka semula pada 20 Januari ini.

Pada masa yang sama, peraturan sekolah melarang pelajar-pelajar lelaki berambut panjang.

Sehubungan itu, Menteri Kanan Pertahanan, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob berkata, Kementerian Pendidikan membenarkan pelajar-pelajar lelaki berambut panjang untuk ke sekolah.

“Kementerian Pendidikan telah membuat keputusan hasil daripada perbincangan kita dalam sidang khas Majlis Keselamatan Negara (MKN) bahawa walaupun mereka berambut panjang, dibenarkan untuk ke sekolah tanpa tindakan daripada guru kerana kedai gunting rambut masih belum dibenarkan beroperasi,” katanya dalam sidang media di Kementerian Pertahanan, Kuala Lumpur, hari ini.

Beliau menambah, MKN akan mengkaji semula larangan operasi kedai gunting rambuat selepas dua minggu.

Sementara itu, berhubung kedai cermin mata, Ismail Sabri memberitahu, beliau difahamkan Kementerian Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna (KPDNHEP) membenarkan premis perniagaan tersebut beroperasi.

Menurut beliau, persatuan optometri telah membuat rayuan dan mengeluarkan prosedur operasi standard (SOP) yang sangat ketat.

“Jika penguat kuasa KPDNHEDP dapati mereka gagal patuhi SOP, kedai akan ditutup,” jelasnya. – Oleh HUSSAINI AMRAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.