nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Wayang PH sudah tak laku

30 NOV: Kononnya mahu meminta undi belah bahagi terhadap belanjawan bagi setiap kementerian di peringkat jawatankuasa, namun yang terjadi sebaliknya apabila ada yang lulus melalui undian suara.

Bagi Presiden MCA, Datuk Seri Dr Wee Ka Siong, ahli-ahli Parlimen pembangkang sudah sedar bahawa ‘wayang’ mereka kini sudah tak laku.

“Sebab itulah saya gunakan tagline #ConsistentlyInconsistent bagi menyifatkan tindakan pembangkang mengusulkan undi belah bahagi di Dewan Rakyat semalam.

“Semalam bukan main lagi Ahli Parlimen PH-Kota Raja, Mohamad Sabu berteriak kata, “pembangkang akan minta undi belah bahagi bagi setiap kementerian dan biar kalah 27:0 pun tak apa”.

“Hahaha. Tapi Abang Mat tak berada di Dewan Rakyat semasa memutuskan Belanjawan 2021 di Peringkat Jawatankuasa bagi Kementerian Luar hari ini!,” katanya menerusi satu hantaran Facebook hari ini.

Menurut Menteri Pengangkutan itu, jangkaan beliau tepat apabila tak ada pembangkang yang bangun untuk membolehkan undi belah bahagi bagi Belanjawan 2021 Peringkat Jawatankuasa Kementerian Luar Negeri hari ini.

Semalam cakap lain, hari ini buat lain. Patutlah Manifesto Pakatan Harapan (PH) pada PRU-14 tidak ditunaikan kerana #ConsistentlyInconsistent adalah falsafah PH,” jelasnya.

Tambah Ka Siong, dapat dilihat blok pembangkang yang mempunyai sembilan pemimpin utama, hanya Ahli Parlimen PH-Bagan, Lim Guan Eng seorang saja yang hadir ketika memutuskan Belanjawan 2021 bagi Kementerian Luar Negeri.

“Saya perhatikan, apabila tiada undi belah bahagi sebaliknya diluluskan dengan lebih suara bersetuju, Ahli Parlimen Bebas Jerlun, Datuk Ser Mukhriz Mahathir terus mengemas beg dan bergegas keluar Dewan.

“Apakah itu satu kebetulan? Pelik, pelik, pelik.

“Kebetulan juga, pada masa sama Datuk Seri Najib Razak hadir dan berada di dalam Dewan Rakyat. Apakah kehadiran Najib menyebabkan PH mengubah strategi dan tidak lagi berani untuk meminta undi belah bahagi? Hanya pemimpin PH yang dapat menjawabnya!,” tegasnya.

Semalam, Mat Sabu lantang mendakwa PH akan memastikan belanjawan setiap kementerian diluluskan melalui undian belah bahagi,

Namun perbahasan peringkat jawatankuasa bagi bajet untuk dua kementerian terawal hari ini diluluskan secara undian suara.

Namun PH secara tiba-tiba meminta undian untuk bajet Kementerian Perusahan, Perladangan dan Komoditi (KPPK) diluluskan memlalui undi belah bahagi.

Seperti dijangka, PH sekali gagal dalam usaha menggagalkan Belanjawan 2021, malah mendapat malu sendiri apabila hanya memperoleh 95 undi untuk tidak bersetuju dengan belanjawan peringkat dasar bagi KPPK. –Oleh M. HERMAN HAMID

Get real time updates directly on you device, subscribe now.