nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

KKM serah kepada polis isu kuarantin menteri

25 OGOS: Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) sudah menyerahkan kertas siasatan dalaman pihaknya berhubung isu pelanggaran kuarantin oleh Menteri Perusahaan, Perladangan dan Komoditi, Datuk Dr Mohd Khairuddin Aman Razali kepada polis.

Ketua Pengarah Kesihatan, Tan Sri Dr Noor Hisham Abdullah berkata, berikutan itu pihaknya menyerahkan sepenuhnya isu berkenaan kepada polis untuk menyiasat.

“Saya difahamkan pihak polis sedang melakukan siasatan berhubung perkara itu dan kami serahkan kepada mereka (polis) untuk tindakan lanjut.

“Ini kerana pihak polis adalah sebahagian daripada agensi penguat kuasa yang boleh mengambil tindakan mengikut Akta Pencegahan dan Pengawalan Penyakit Berjangkit (Akta 342),” katanya dalam sidang media COVID-19 di Putrajaya hari ini.

Dr Noor Hisham berkata pihaknya dan pengurusan tertinggi hanya mengetahui mengenai hal berkenaan pada minggu lalu melalui laporan media.

“Saya dan pengurusan tertinggi yang lain tidak dimaklumkan oleh petugas di lapangan mengenai perkara ini dan hanya mengetahuinya daripada laporan media minggu lalu.

“Disebabkan itu kita arahkan siasatan dalaman dilakukan berhubung perkara itu dan saya sudah menerima laporan penuh siasatan terbabit serta mengetahui apa sebenarnya yang berlaku di lapangan,” katanya.

Khairuddin sebelum ini dikompaun RM1,000 melibatkan kesalahan pelanggaran perintah kuarantin untuk indvidu yang pulang dari luar negara.

Ahli Parlimen Kuala Nerus itu kemudian memohon maaf kepada seluruh rakyat Malaysia dan menyumbangkan empat bulan gaji kepada Tabung Bantuan COVID-19.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.