nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Projek LSS3: Syarikat tempatan diberi keutamaan

15 JULAI: Syarikat-syarikat tempatan diberi keutamaan dalam pelaksanaan projek Large Scale Solar pakej ketiga (LSS3) yang kini masih dalam peringkat bidaan.

Menteri Tenaga dan Sumber Asli, Datuk Dr Shamsul Anuar Nasarah berkata, langkah itu membuktikan kerajaan percaya dengan keupayaan syarikat tempatan.

Menurut beliau, matlamat kerajaan adalah memastikan sektor tenaga di negara ini terus lestari dan mampan dalam usaha memulihkan dan merancakkan ekonomi pasca COVID-19 melalui penawaran kuota solar 100 megawatt.

SHAMSUL ANUAR NASARAH

“Kita hanya buka 100 peratus peluang kepada syarikat tempatan manakala syarikat yang tersenarai dalam Bursa Malaysia perlu mempunyai 70 peratus pegangan tempatan.

“Ia akan mewujudkan tidak kurang 12,000 peluang pekerjaan baharu dan melalui pakej ini sekurang-kurangnya 25 syarikat tempatan diberi peluang,” katanya semasa sesi soal jawab lisan dalam sidang Dewan Rakyat, hari ini.

Shamsul Anuar menjawab soalan tambahan Ahli Parlimen BN Jempol, Datuk Salim Sharif yang bertanya tentang perbezaan antara LSS 3 dan [email protected]

Semantara itu, bagi menjawab soalan tambahan Ahli Parlimen BEBAS Kubang Pasu, Datuk Amiruddin Hamzah, beliau memberitahu, kejatuhan harga panel solar di pasaran ketika ini akan mendorong syarikat-syarikat menawarkan harga bidaan yang terbaik.

“Kita akan pastikan industri solar negara terus kompetitif,” jelasnya. – Oleh HUSSAINI AMRAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.