nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Ketegangan di sempadan, China-India sepakat

7 JULAI: China dan India kelmarin mencapai kesepakatan untuk meredakan ketegangan yang tercetus di sempadan kedua-dua negara itu, lapor agensi berita Xinhua.

Kesepakatan itu dicapai hasil perbincangan menerusi perbualan telefon antara Menteri Luar China, Wang Yi, dengan Perwakilan Khas India, Ajit Doval.

Wang Yi berkata, hubungan dua hala kedua-dua negara menempuh keadaan turun naik dan pencapaian hari ini tidak datang dengan mudah.

Tahun ini adalah ulang tahun ke-70 hubungan diplomatik China-India.

Beliau berkata, kesan kejadian di Lembah Galwan sangat jelas dan China akan terus mempertahankan kedaulatan wilayahnya, di samping memelihara keamanan serta ketenangan di kawasan sempadan.

Justeru, beliau menggesa kedua-dua pihak mematuhi pertimbangan strategi bahawa China dan India tidak mencetuskan ancaman antara satu sama lain, mengambil berat situasi kompleks yang melanda hubungan dua hala, serta bekerjasama mengatasinya secepat mungkin.

Wang Yi turut menyuarakan harapan supaya India melindungi dan mempromosikan kerjasama antara kedua-dua negara, menghindari langkah yang boleh menyulitkan lagi perselisihan serta bersama-sama melindungi hubungan.

Antara kesepakatan itu ialah kedua-dua pihak bersetuju mematuhi konsensus penting dicapai pemimpin China dan India, serta sependapat bahawa persoalan sempadan perlu diletakkan pada posisi sesuai dalam hubungan dua hala untuk mengelakkan perbezaan yang boleh mencetuskan perselisihan.

Kedua-dua pihak juga bersetuju mengukuhkan lagi komunikasi melalui rundingan dan mesyuarat membabitkan perwakilan khas serta mengelakkan kejadian sama berulang, selain menyambut baik kemajuan dicapai dalam rundingan ketenteraan dan diplomatik, baru-baru ini.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.