nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Masa depan Malaysia lebih baik tanpa Tun M, Anwar

12 JUN: Masa depan negara dikatakan akan menjadi lebih baik apabila dua pemimpin Pakatan Harapan (PH) iaitu Tun Dr Mahathir Mohamad dan Datuk Seri Anwar Ibrahim bersara dari arena politik.

Pandangan itu disuarakan oleh Menteri Besar Kedah, Mohammad Sanusi Md Nor.

Beliau juga yakin negara akan menjadi lebih aman tanpa kedua-dua tokoh pembangkang terbabit.

“Saya yakin dengan ketiadaan dua tokoh ini, politik negara akan menjadi bertambah baik dan aman,” katanya seperti dipetik dari laporan Harakahdaily.

Mengulas lanjut, Mohammad Sanusi yang juga Timbalan Pesuruhjaya PAS Kedah berkata, politik Malaysia sekarang menjadi cacamarba dan rakyat  hidup dalam suasana bercakaran angkara dua tokoh politik terbabit.

Beliau memberitahu, permusuhan dan perebutan tampuk pemerintahan antara Dr Mahathir dan Anwar bukan sahaja baru tercetus sekarang malah sudah berlarutan sejak  Dr Mahathir menjadi Perdana Menteri keempat lagi.

“Sudah 20 tahun lebih, pelbagai masalah timbul angkara dua pemimpin ini. Sewajarnya mereka tiada dalam lanskap politik Malaysia. Sudah tiba masanya masa depan negara dipimpin oleh orang lain,” jelasnya.

Sanusi berkata, rakyat juga patut mengetahui kemelut politik negara mula goncang antara dua pemimpin parti politik itu sejak dahulu lagi.

“Walau pun mereka kini berada dalam satu kumpulan pakatan namun situasinya ibarat tidur sebantal, mimpi lain-lain.

“Tiada sebab tampuk pemerintahan Malaysia diserahkan kepada mereka atau mengembalikan semula kepada PH sedangkan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin dan barisan kabinet Perikatan Nasional (PN) mampu menerajui negara ini dengan baik,” jelasnya.

Kata Mohammad Sanusi, kerajan PN dapat menangani kesan pandemik COVID-19 dengan baik dan tidak membiarkan rakyat hidup dalam kesukaran.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.